El Centre Catòlic de Blanes reprèn la programació d’activitats amb dues conferències del grup ‘Pensament i Acció’

La primera es farà el 28 de setembre a 2/4 de 8 del vespre a càrrec de Joaquim Guerola, doctor en matemàtiques i filosofia per la UAB, que parlarà sobre ‘Fe i Ciència’

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Coincidint amb aquest mes de setembre, el Centre Catòlic reprèn la programació d’activitats, i ho farà a partir d’aquesta setmana amb dues conferències del grup ‘Pensament i Acció’, totes dues d’entrada lliure. La primera tindrà lloc el proper dijous 28 de setembre a 2/4 de 8 del vespre a la Sala d’Actes, i es presenta sota un títol si més no interessant per l’aparent paradoxa, o no, que té el seu enunciat: ‘Fe i Ciència’.

Anirà a càrrec de Joaquim Guerola, doctor en Matemàtiques i Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), on va realitzar el màster en Filosofia, Ciència i Tecnologia. Va completar la seva formació amb els estudis de Ciència i Religió a la University Alberta de Canadà, i és autor de nombroses ponències i articles sobre temes de ciència i religió.

La segona xerrada s’ha programat pel 26 d’octubre a la mateixa hora. La sessió girarà a l’entorn de la presentació del llibre ‘Una mirada radical i apassionada de la bíblia’ a càrrec del propi autor, Oriol Jara. Llicenciat en comunicació audiovisual per la UAB, és guionista, escriptor i activista cristià català, que compta amb un llarg currículum als mitjans audiovisuals, on treballa des de l’any 2000.

Al 2007 va ser subdirector del programa de televisió ‘Buenafuente’, va ser guionista dels espais d’humor ‘Polònia’ i ‘Crackòvia’, i va dirigir el programa de Viacom ‘El Roast d’Espanya’. També va ser el director de la sèrie ‘This is Philosophy’, i l’any passat portava la producció del programa ‘La tarda de Catalunya Ràdio’. A banda dels principals organitzadors del cicle, el grup ‘Pensament i Acció’ també compta amb el suport de la publicació ‘Foc Nou’, la Parròquia Santa Maria, el Centre Cristià Evangèlic de Blanes, el mateix Centre Catòlic i l’Ajuntament de Blanes.