Dos esportistes de Blanes han rebut la ‘Medalla de l’Esport’

  Són Josep Pérez ‘Saraco’, del Club de Bàsquet Blanes; i Montse Pomés, del Centre Excursionista de Blanes, a qui properament se’ls oferirà una recepció a l’Ajuntament de Blanes

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La Representació Territorial de la Generalitat a comarques gironines en matèria esportiva va concedir, el passat divendres, 15 nous reconeixements en la 40a edició d’aquest guardó. Es tractava de la ‘Medalla de l’Esport’, que va ser lliurada, entre d’altres homes i dones, a dos esportistes blanencs a qui el govern català ha volgut distingir per la seva trajectòria al llarg dels anys: Josep Pérez ‘Saraco’, i Montse Pomés.

  El lliurament de les distincions es va emplaçar a la delegació de la Generalitat de Catalunya a Girona, i l’acte el van encapçalar la Secretària de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula. També va participar-hi el representant territorial de l’Esport a Girona, Pep Pujols; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; i l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

  Reconeixement de l’Ajuntament de Blanes a Montse Pomés i Josep Pérez.

  Properament també està previst que l’Ajuntament de Blanes reti homenatge als dos esportistes blanencs a casa seva. Aquest acte l’encapçalaran l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat del regidor d’Esports, Pere Lopera, així com representants dels grups municipals, familiars i representants de les dues entitats blanenques. Els dos esportistes guardonats són Josep Pérez ‘Saraco’, expresident del Club de Bàsquet Blanes, i Montse Pomés, del Centre Excursionista de Blanes.

  Fins al moment, ja han rebut la ‘Medalla de l’Esport’ –comptant l’actual edició- un total de 653 persones d’arreu de comarques gironines. Les Medalles de l’Esport són uns dels guardons més antics que es concedeixen a Catalunya, i es valoren no tan sols els èxits esportius assolits, sinó sobretot els qui primen més el treball anònim i desinteressat.