Dos agents de paisà atrapen una lladre que es dedica a robar botigues a Girona

La dona ja s'havia endut cinc biquinis, quinze arracades i tres collarets valorats en més de 400 euros

Dos agents de paisà de la Policia Municipal han atrapat una lladre que es dedica a robar a botigues de roba i complements de Girona. La dona, que té 34 anys, és una vella coneguda de la policia, que ja l’ha detinguda altres vegades per furt. Precisament, la patrulla va sospitar quan la va veure sortir corrents al carrer de l’interior d’una botiga. Quan els agents de paisà es van identificar com a policies i li van dir que s’aturés, a més, la dona va accelerar la marxa. La patrulla la va encalçar i, quan la van registrar, li van trobar cinc biquinis, quinze arracades i tres collarets a dins de la bossa de mà. El valor de la mercaderia, que s’havia endut de dues botigues diferents, pujava a més de 400 euros. La dona va anar emmanillada cap a comissaria per un delicte de furt.
Els fets van passar aquest dimarts a primera hora de la tarda. Dos agents de paisà de la Policia Municipal, que feien vigilància per la zona de l’Eixample, van veure una dona que sortia corrents d’una botiga de roba. Els agents la van reconèixer de seguida, perquè se sol dedicar a cometre furts, i ja l’havien detinguda altres vegades.

Els dos agents la van començar a seguir, es van identificar com a policies i li van demanar que s’aturés. En comptes d’això, però, la dona va accelerar la marxa. La patrulla la va atrapar i li van demanar que els ensenyés què portava a dins de la bossa de mà. A dins hi havia cinc biquinis, quinze parells d’arracades i tres collarets.

Els agents li van demanar que els ensenyés els comprovants de compra. I aquí, la dona es va veure descoberta i va acabar admetent que tot allò ho havia robat en dues botigues diferents. El valor del botí pujava a més de 400 euros. La Policia Municipal la va detenir per un delicte de furt.