Detingut per vendre cocaïna a la seva peixateria de la Bisbal d’Empordà

Els mossos descobreixen el traficant quan investigaven on havia comprat la droga un home que havia mort per sobredosi

Els Mossos d’Esquadra han detingut el propietari d’una peixateria de la Bisbal d’Empordà per vendre cocaïna a l’establiment. L’home té 30 anys, és de nacionalitat marroquina i veí de la població. La investigació que ha portat a la seva detenció va començar el 31 de març quan es va localitzar el cadàver d’un home, sense signes de violència, a l’interior del seu domicili a la capital del Baix Empordà. La policia va saber que l’home havia mort per consumir algun tipus de droga i van iniciar una investigació per determinar on podia haver comprat la substància i si aquesta era la causa de la mort. Agents de la unitat d’investigació de la Bisbal van descobrir que la podria haver comprat a una peixateria de la població. El dia 7 de juny van fer-hi un escorcoll i van trobar que el propietari tenia 2,8 grams de cocaïna i li van intervenir 1.030 euros. L’arrestat, que ha quedat en llibertat després de declarar davant del jutge, té antecedents.
La detenció es va produir el passat 7 de març i també hi van col·laborar agents de la Policia Local del municipi. El detingut és un veí de la Bisbal de 30 anys i nacionalitat marroquina, que ha quedat detingut per un delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar el passat 31 de març quan es va localitzar el cadàver d’un home, sense signes de violència, a l’interior del seu domicili de la Bisbal d’Empordà. Els policies van saber que havia consumit algun tipus de substància estupefaent i van començar a estirar del fil per aclarir si aquest extrem podria tenir alguna relació amb la seva mort i saber on hauria comprat la droga.

Agents de la unitat d’investigació de la Bisbal van esbrinar que l’home mort podria haver comprat la droga a una peixateria de la població. Per aquest motiu, van fer les indagacions necessàries fins que van tenir la certesa que en aquell establiment s’hi distribuïen substàncies estupefaents.

El dia 7 de juny, els agents van fer un escorcoll a la peixateria, on hi van trobar un embolcall que contenia uns 2,80 grams de cocaïna i, a més, es van intervenir 1030 euros que duia el propietari. Per aquest motiu se’l va detenir per un delicte contra la salut pública.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 8 de juny a disposició de jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.