Roba amb violència rellotjes valorats en més de 100.000 euros a Palamós

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge d'arxiu d'un policia nacional. CEDIDA.

La Policia Nacional ha detingut a una ciutadana a Palamós (Girona) amb múltiples antecedents policials per delictes contra el patrimoni com a presumpta autora d’un total de tres delictes de furt i un delicte de robatori amb violència, tots ells comeses a ciutadans estrangers en la localitat de Marbella (Màlaga).

Les víctimes eren enganyades amb l’“abraçada o furt afectuós” per a sostreure’ls rellotges d’alta gamma, amb un valor total de 115.200 euros, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat, que ha afegit que els lladres no dubtaven a utilitzar la violència si s’adonaven les víctimes de la sostracció.

Aquest modus consisteix a entaular conversa amb la víctima amb qualsevol excusa, per a continuació presumptament establir algun tipus de contacte físic, com pogués ser una encaixada o una abraçada, aprofitant aquest contacte per a sigil·losament sostreure els objectes de valor.

Les   es corresponen amb diversos rellotges d’alta gamma, valorats alguns d’ells en més de 90.000 euros. La detinguda va ser identificada per la Policia Local de Palamós (Girona) en el transcurs d’una infracció administrativa per l’estacionament d’un vehicle, constant-li una requisitòria policial per la Policia Nacional pels fets exposats.

Per això, es va procedir a la seva detenció com a presumpta autora de tres delictes de furt i un robatori amb violència, passant a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de la Bisbal d’Emporda (Girona), qui va decretar la seva llibertat provisional establint mesures cautelars.