Detenen dues persones gràcies a les imatges de la càmera de seguretat d’un establiment

Se’ls acusa com a presumptes autors d’un robatori amb força

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Local de Palafrugell va detenir dues persones com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força, gràcies a les imatges captades per les càmeres de seguretat de l’establiment. Aquestes detencions s’emmarquen dins el dispositiu de seguretat que s’està realitzant per part del cos Policial Local, juntament amb els Mossos d’Esquadra.

Els fets van tenir lloc el passat dia 19 de febrer de 2021, quan es va presentar una denúncia per part del propietari de Tallers AUTOADA, empresa ubicada al polígon industrial de Palafrugell, on no només tenen una instal·lació dedicada a la reparació i pintura de vehicles sinó que també hi ha un espai per a la neteja de cotxes. 

En el relat de l’empresa s’esmentava que els presumptes lladres havien forçat un total de 7 màquines de la zona de neteja de vehicles, més diversos danys en dues màquines més. Els autors dels fets s’haurien emportant diners per un valor aproximat de 450 euros en monedes i haurien causat danys per un valor molt elevat, els quals en aquests moments s’estan valorant.

D’altra banda, a petició de la Polcia Local el denunciant va aportar les gravacions de les càmeres de seguretat que disposa el recinte de l’empresa. 

Així, els agents de la Policia Local, quan van visionar les imatges, van observar com un vehicle de marca Ford, model Focus, amb dos ocupants al seu interior, anaven de màquina en màquina tapant-se per evitar ser reconeguts de manera que un conduia i vigilava mentre l’altre forçava les màquines per accedir als diners recaptats. 

Finalment, gràcies a aquestes imatges i per diligències realitzades pel cos policial amb les càmeres de control i seguretat del municipi, s’ha aconseguit identificar i detenir als dos autors del Robatori, cinc dies després dels fets.