Dilluns, 15 d'abril de 2024
És notícia

Tornen els descomptes especials amb la Botiga al Carrer d’Olot

Avatar photo
La campanya promocional dels comerços de la ciutat es portarà a terme aquest divendres 1 a la tarda i dissabte 2 de març durant tot el dia

Arriba una nova edició de la Botiga al Carrer d’Olot. Per cinquè any consecutiu la campanya de  descomptes del comerç olotí durarà dos dies; divendres 1 de març a la tarda i dissabte 2 de març durant tot el dia i comptarà amb les ofertes d’una cinquantena de comerços.

Davant la bona resposta de les passades edicions per part dels clients i dels establiments  comercials, l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) ha volgut tornar a repetir ‘La Botiga  al Carrer’ d’hivern dividint-la en dues jornades. A més a més, la iniciativa torna a comptar  amb el suport dels placers del Mercat d’Olot que oferiran productes amb descomptes 2×1  durant els dos dies de la iniciativa en algunes parades.

La Botiga al Carrer coincideix amb el final de la campanya de rebaixes i, any rere any, s’ha  consolidat com l’última jornada de descomptes dinàmica i atractiva. “Després d’una  temporada 2023 més aviat complicada i un inici d’any amb condicions meteorològiques  diferents de les que esperàvem, tornem a impulsar aquesta campanya que vol ser un  revulsiu”, detalla la presidenta de l’Associació de Comerciants d’Olot, Anna Planella.  

L’acció compta amb el suport de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Olot, la Generalitat  de Catalunya i forma part de les accions incloses dins del projecte 100% Olot. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Espanya crearà “un gran model” de llenguatge d’IA en les seves llengües cooficials

Notícia següent

Collboni: “No hi haurà transformació digital sense progrés social”

Notícies relacionades