Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Curs de ciberseguretat per a negocis a Roses

Avatar photo

El proper 10 de març tindrà lloc a Ca l’Anita de Roses el seminari de ciberseguretat "Com evitar el robatori de dades en el vostre negoci "

La sessió començarà a les 10 del matí, tindrà dues hores de durada, i estarà impartida per Ayub Nakmoussi Harrak, consultor sènior i gestor de projectes de TI. S’iniciarà amb una ponència per part de l’expert on explicarà aspectes com què és la ciberseguretat, quins impactes tenen els ciberatacs, com entren les amenaces en els sistemes informàtics i quins consells cal seguir per mantenir ciberprotegit un negoci, per donar pas a continuació a les preguntes i dubtes dels assistents. Es recomana dur ordinador portàtil per aplicar les nocions exposades en el seminari. Les inscripcions ja es poden fer a través d’aquest enllaç: Com evitar el robatori de dades en el vostre negoci – AcceleraPime (ddgi.cat).

Aquesta formació s’emmarca dins el programa «Accelera Pime» ja plenament en marxa a la comarca de l’Alt Empordà. Un tècnic contractat per la Diputació de Girona, a través del servei de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local, ha començat a treballar arreu del territori amb l’objectiu d’impulsar la digitalització de les petites i mitjanes empreses i del sector dels autònoms dels municipis de menys de 20.000 habitants de la demarcació.

 

Les tasques d’assessorament personalitzat són gratuïtes i poden proporcionar solucions tecnològiques molt útils per a les empreses que tenen la intenció de potenciar l’ús d’eines digitals. El tècnic té un àmbit territorial definit i, a partir d’aquí, va atenent in situ o en línia les empreses interessades per informar-les sobre les ajudes i solucions disponibles, així com fer-los el diagnòstic de la maduresa digital del seu negoci. Les pimes i els autònoms poden contactar-hi a través del correu electrònic [email protected].

El programa està finançat pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència a través dels fons Next Generation EU, en el marc de l’Agenda España Digital 2025 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025. La quarta mesura de l’eix d’actuació d’aquest Pla («Digitalització bàsica per a les pimes») inclou la creació d’una xarxa d’oficines Acelera Pyme.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

16 + 17 =

Notícia anterior

Troballa arqueològica a l’exterior de l’església de Sant Joan de Caselles

Notícia següent

Trobada del grup motor per impulsar les àrees d’activitat econòmica de Reus

Notícies relacionades