Creu Roja inicia aquest cap de setmana la Campanya de Recollida de Joguines

Dissabte de 17 a 20 h s’instal·larà una parada informativa a la Plaça Verge Maria, al centre de Blanes, recordant que han de portar joguines noves, i que no siguin bèl·liques ni sexistes

Cada any per aquestes mateixes dates, Creu Roja Joventut de l’Assemblea de Blanes-Lloret-Tossa comença la Campanya de Recollida de Joguines, amb l’objectiu que cap infant no es quedi sense un regal coincidint amb les festes nadalenques. Aquesta campanya 2020-2021 no cal dir que serà especialment dura, perquè la COVID-19 està colpejant molt durament no tan sols sanitàriament, sinó també a nivell social i econòmic, i compta amb el lema #elsseusdretsenjoc.

Per això, perquè en aquesta ocasió el nombre de famílies que caldrà abastir ja es preveu que serà superior al d’anys anteriors, les voluntàries i voluntaris de Creu Roja han redoblat esforços, i s’han adaptat a les noves circumstàncies. També han tingut molt en compte el compliment de les mesures de protecció sanitàries. Per això, s’estan preparant diverses accions que s’aniran fent públiques els propers dies, la primera de les quals tindrà lloc el proper cap de setmana.

Parada Informativa de Recollida de Joguines Dissabte de 17 a 20 h.

Aquest dissabte 28 de novembre, s’instal·larà una Parada Informativa de Recollida de Joguines a la Plaça Verge Maria, a tocar del Carrer Raval, al bell mig del nucli històric de la vila. S’informarà sobre la campanya i es recolliran joguines, recordant que cal que siguin noves, així com que no poden ser ni bèl·liques ni sexistes, en sintonia amb el caràcter neutral que defineix Creu Roja.

La parada estarà en marxa des de les 5 de la tarda fins les 8 del vespre, i està previst que es torni a muntar al mateix indret i amb el mateix horari una setmana més tard, és a dir, el dissabte 5 de desembre. La campanya culminarà com és habitual a finals de desembre, i s’ha demanat la col·laboració de tota la ciutadania perquè hi contribueixi bé donant jocs i joguines noves, o bé amb donatius econòmics.