Una sense sostre crea el pànic entre els veïns de Blanes

Diversos veïns han estat increpats per la dona que passeja per les estances blanenques

Des de fa una temporada hi ha una dona sense sostre que habita Blanes i les seves estances, com molts altres sense sostre. El problema que hi ha amb aquesta dona és que provoca malestar entre els habitants de Blanes, ja que increpa als veïns de forma agressiva si no li donen el que demana o no satisfan les seves necessitats.

 

Aquesta dona se la descriu com una dona d’uns 45-50 anys aproximadament, complexió prima, baixeta i morena. Sempre va acompanyada d’un carro de la compra. Ja fa un temps llarg que ronda per determinats barris i zones de Blanes, molestant als veïns a través de crits a hores desconsiderades, posant-se dins edificis habitats, intentant robar i, fins i tot, en alguna ocasió, ha arribat a agredir a algun transeünt.

 

Els veïns ja la coneixen i ja ho han posat a disposició policial en diverses ocasions. Des de l’Ajuntament de Blanes ens fan saber que tenen constància d’aquests fets i que des de fa un temps estan intentant posar tots els mitjans per tal d’ajudar a aquesta dona i als veïns; malgrat que, des de les institucions públiques no s’acaba de fer el pas òptim per tal d’aconseguir que aquesta dona ingressi en un centre hospitalari i poder així, ajudar-la amb el seu trastorn mental.