Un equip format per 8 treballadors de l’Ajuntament de Palafrugell participarà a la prova solidària Oncotrail

És el vuitè any consecutiu on participa un conjunt format per persones vinculades al consistori

Un equip de 8 treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Palafrugell participen aquest any a l’Oncotrail, que se celebrarà els propers dies 1 i 2 d’octubre. Aquest és el vuitè any consecutiu que algun equip de l’Ajuntament participa en aquesta cursa de caràcter solidàri, amb sortida i arribada a Palafrugell i que recorre 100 km per les Gavarres i diversos espais característics de la Costa Brava.

Oncotrail és una cursa solidària organitzada per la Fundació Oncolliga Girona amb la col•laboració del Club Atlètic Palafrugell i l’Agrupació Excursionista Palafrugell.
L’objectiu de la prova és recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer de les comarques gironines i els seus familiars. El seu èxit radica en la combinació entre pràctica esportiva i solidaritat.

El recorregut consta de 100 km a fer en un temps màxim de 30 hores, passant per 10 punts de control i avituallament. La cursa no té caràcter competitiu i els participants la poden fer corrent o caminant, amb un únic requisit: que sempre hi hagi quatre integrants en marxa.

Més informació sobre la cursa a www.oncolligagirona.cat