ÚLTIMA HORA: Un detingut a Palafrugell com a autor d’un robatori amb violència i intimidació

Els fets van tenir lloc el passat diumenge a la nit

La Policia Local de Palafrugell va detenir el passat cap de setmana una persona com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació. Els fets es van produir al voltant de ¾ de 10 de la nit del passat diumenge, quan la Policia Local va rebre avís que s’acabava de produir un intent de robatori.

El denunciant va explicar que havia patit una forta estrebada per part d’un presumpte lladre quan li volia sostreure el rellotge que portava, el qual estava valorat en uns 400 euros. Aquests fets van tenir lloc al carrer de la Tarongeta del municipi, a la zona d’un bar molt concorregut del centre de la vila. A més, la víctima va rebre diversos cops reiterats amb l’objectiu, per part de l’agressor, d’aconseguir l’objecte.

D’altra banda, al cap d’una estona, la víctima va poder ser auxiliada per altres persones, les quals van fer una fotografia a l’agressor amb el telèfon mòbil. Aquesta imatge va ser recollida pels agents de la Policia Local que van iniciar la recerca immediatament, ja que es tractava d’una persona reincident i coneguda per part dels agents.

Uns minuts més tard, la patrulla policial va localitzar el presumpte autor dels fets al carrer Torres i Jonama, on va ser detingut de forma immediata. 

La Policia Local va traslladar al detingut a les dependències de la comissaria dels Mossos d’Esquadra perquè passés a disposició judicial al jutjat d’instrucció de guàrdia de la Bisbal d’Empordà.