Tot a punt a Blanes per les eleccions de diumenge

Aquest dissabte dos equips han netejat i desinfectat els 16 Col·legis Electorals

Aquest dissabte ha tingut lloc el darrer tram dels laboriosos preparatius que s’estan fent a Blanes perquè demà diumenge tot estigui a punt i preparat per celebrar les Eleccions al Parlament de Catalunya amb la màxima normalitat possible i tota la seguretat. Després que durant els últims dies s’han estat instal·lant els elements de mobiliari electoral, material d’oficina i per a les votacions, així com els elements sanitaris de protecció, avui s’ha tancat el cercle.

Dos equips de persones d’una empresa especialitzada s’han encarregat de netejar i desinfectar un per un els 16 Col·legis Electorals de Blanes. A mesura que es deixaven els locals amb les condicions higièniques i sanitàries adequades, s’han anat clausurant de manera que ningú no hi pugui entrar fins demà diumenge, quan s’obriran a partir de les 8 del matí per iniciar la constitució de les meses.

Aquesta mesura de seguretat forma part del protocol activat per garantir la seguretat sanitària de totes les seus electorals, en seguiment de les mesures de contenció per evitar el contagi de la COVID-19. Els dos equips de neteja i desinfecció han actuat sobre totes les superfícies i elements que aquests dies han estat traslladats i instal·lats a les seus electorals, impedint d’aquesta manera la possibilitat que pogués ser una font de contagi.