Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

Torna a estar accés al públic el camí de ronda entre Canyelles i Almadrava a Roses

Avatar photo
L’incident va provocar un petit despreniment de pedres i terres d’un talús que limita amb la platja de Bonifaci

El despreniment es va detectar el dia 4 de març, moment en què els serveis municipals i la Policia Local de Roses van procedir a l’abalisament i precintat per tancar l’accés de vianants cap a la zona afectada, amb l’objectiu d’evitar qualsevol risc de seguretat.

Les inspeccions realitzades van posar de manifest la necessitat d’estabilitzar el talús abans de restablir el pas segur pel camí de ronda i l’accés a l’ús públic de la platja de Bonifaci, treballs que ja han estat encarregats i executats.

Lluís Espada, regidor de Medi Ambient de Roses, assenyala que hem encarregat aquests treballs per tal de poder donar accés ràpidament a un espai que resulta molt concorregut, que compta a diari amb un important trànsit de caminants i que també té molt interès turístic, ja que recorre arran de mar un itinerari que comunica les platges de Canyelles i de la Almadrava.

Amb aquestes mesures donem un accés segur, a l’espera que el Ministeri de Transición Ecológica executi el projecte definitiu de camí de ronda entre Canyelles i l’Almadrava.

Així doncs, durant les darreres setmanes, s’han dut a terme els treballs encarregats per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament a una empresa especialitzada, consistents en el sanejament del talús i en l’extracció dels materials i de la vegetació que havien quedat poc falcats a causa del despreniment i, a continuació, en l’estabilització dels terrenys i en la projecció de formigó de reforç pigmentat del mateix color del terreny. El cost total dels treballs ha estat de 27.000 €.

Al llarg del dia d’avui, els operaris encarregats de la realització dels treballs procedeixen a l’enretirada de materials, de forma que l’accés al camí de ronda quedarà restablert ja aquest cap de setmana.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Terrorisme a Badalona: L’Audiència Nacional investiga l’atac al Màgic

Notícia següent

Sant Jordi 2024 a Altafulla: Horaris i activitats

Notícies relacionades