S’obren les preinscripcions per l’Estiu jove i Aventura Jove 2021

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses obrirà el proper dilluns, 17 de maig, el període de preinscripcions per als joves nascuts entre els anys 2005 i 2008 (ambdós inclosos) que vulguin participar aquest estiu en alguna de les dues activitats organitzades per a aquestes franges d’edat a la població

Les inscripcions per als dos programes s’obriran per a joves empadronats al municipi el dia 17 de maig i s’allargaran fins al 21 de maig, mentre que, en cas que quedin places disponibles, s’obrirà una segona preinscripció per a nois i noies de fora del municipi entre el 24 i el 28 de maig. En tots els casos les preinscripcions es faran telemàticament, a la web.

L’Estiu Jove oferirà jocs, tallers, esports i activitats recreatives i de lleure que es realitzaran majoritàriament a les dependències del CAR Jove. L’horari serà de dilluns a divendres de 9 a 13 h, un dia a la setmana de 9 a 19 h i es farà una sortida mensual. L’Aventura Jove consistirà en activitats en l’entorn natural, també en horari de dilluns a divendres de 9 a 13 h, tot i que un dia a la setmana les activitats s’allargaran durant tot el dia i també es realitzarà una sortida quinzenal. 

Cadascuna de les activitats ofereixen 30 places cada mes i tenen un preu de 25 € per matrícula i 125 € per mes. Podeu consultar documentació necessària, procediment, bonificacions, etc, en el document adjunt.