Segueixen les manifestacions a la Costa Brava per les mesures de la Covid-19

El sector hostaler, turístic, comercial i molts altres, s’hi sumen

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

 

El proper dilluns 1 de febrer a les 12 del migdia, l’Agrupació d’Hostaleria de Palamós, convoca una manifestació davant l’Ajuntament, per tal de queixar-se per les mesures inconstitucionals, segons l’article 35 de la Constitució Espanyola, que s’estan produint des de fa uns mesos i que malauradament, no només afecta el sector de l’hostaleria; per aquest mateix motiu, des de l’Agrupació es demana a les agències de viatges, perruqueries, estètiques, alimentació, assegurances, agricultors, ramaders… que vinguin a la manifestació per tal de demanar una acció directa i contundent contra aquesta normativa sense fonaments.

 

Des de l’Associació es queixen per les contínues restriccions a autònoms i empresaris. Això està provocant que caiguin en fallida i que moltes famílies es quedin sense queviures per a viure; també deixen a molts treballadors en la mateixa situació i si a tot això, li sumem la part emocional… La gent ja no pot més! 

 

En aquesta manifestació es reclamaran l’exempció i el reemborsament d’impostos, com el de les terrasses o l’IBI, també la concessió d’ajudes directes pel temps que han estat confinats i han d’estar amb restriccions d’horaris i d’aforament, ajudes pel lloguer del local i un seguit de reclams més. Encara hi ets a temps!