Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Noves restriccions a Palafrugell per l’augment de casos positius de Covid-19

Avatar photo

Sanitat i l’Ajuntament es tornaran a reunir demà per prendre mesures excepcionals

Palafrugell està al cap dels positius de Covid-19 a Catalunya, amb una ràtio de probabilitat de propagació de 1.600. Aquesta ràtio és la més alta de tot Catalunya. Per aquest mateix motiu, actualment amb  557 positius, l’Ajuntament de Palafrugell conjuntament amb el Departament de Sanitat de la Generalitat, estan portant a terme unes reunions entre si per tal d’adoptar unes mesures contundents i rígides per evitar la seva propagació.

 

Aquest passat dimarts, l’Ajuntament i Sanitat es van reunir per aplicar mesures considerables que ja s’estan duent a terme i d’altres que es duran a terme en les properes hores. Actualment les mesures que s’han dut a terme han estat la suspensió de qualsevol activitat de lleure i d’àmbit cultural i la suspensió fins a l’1 de novembre d’activitats on hi hagi gent vulnerable, com és el cas de la gent gran.

 

La novetat és que a partir de demà els parcs infantils romandran tancats durant tot el dia i no només a partir de les vuit del vespre, com a la resta de Catalunya. Demà es durà a terme una pròxima reunió entre l’Alcaldia i Sanitat; en ella, valoraran com estan funcionant les mesures restrictives i si se n’han d’aplicar més per tal que la ràtio de la Covid-19 baixi de forma considerable.

 

Els veïns de la zona creuen que Palafrugell acabarà confinat com Igualada al mes de març. Alguns en són partidaris, d’altres no; però els veïns se n’adonen de la gravetat de la qüestió i confien en les decisions que prendrà l’Ajuntament juntament amb Sanitat. De moment des de l’Alcaldia es nega que es tingui previst aquest confinament, però fins demà a la propera reunió no ho sabrem.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Dos CAP tornen a vacunar de la grip després de quedar-se sense dosis

Notícia següent

L’Ajuntament de Barcelona situa ara les obres per transformar la Model en el proper mandat

Notícies relacionades