No pagar una multa a Palamós et pot sortir molt car

L’Ajuntament de Palamós ha canviat les ordenances municipals i els veïns no han estat informats

La nova ordenança municipal de Palamós contempla que les multes dels parquímetres, de les quals abans tenies 24 hores per a pagar-les ara es disminueix a 4 hores. L’Ajuntament no ha fet cap comunicat als veïns de la zona i tampoc als seus propis treballadors.

 

Avui mateix contactàvem amb l’Ajuntament per tal d’aconseguir més informació al respecte i ens hem trobat que ni els propis treballadors ho sabien. Des de l’Ajuntament ens han dit que qui gestiona tot això és el Consell Comarcal de Palamós. Després de mantenir una conversa amb el seu personal, hem esbrinat que l’Ajuntament de Palamós té contractada l’empresa Giropark per tal de gestionar els temes dels parquímetres de la població i que des del Consell Comarcal el que fan és la gestió administrativa d’aquest servei. També ens han confirmat que l’Ajuntament sabia tot això i que havien fet la pertinent ordenança municipal.

 

Giropark s’encarrega de les zones verdes, blaves i vermelles de Palamós i des de l’Ajuntament s’ha creat una ordenança amb aquests canvis, però als ciutadans de Palamós no els hi ha arribat la informació. Els veïns estan que trinen per la no informació per part de l’Ajuntament i per la falta d’ètica en aquest aspecte. Reduir de 24 a 4 hores és anar a buscar un benefici econòmic. Alguns veïns entenen la posició de l’Ajuntament referent a baixar les hores per pagar la multa, d’altres no tant. Un front obert que veurem com acabarà.