Multes sorpresa mentre condueixes

Et multen sense saber què estaves fent

Una veïna de Sant Feliu de Guíxols, es queixa perquè li ha arribat una multa de trànsit dient que ha incorregut una falta per estar conduint i utilitzant elements de telefonia mòbil; però això no acaba aquí, perquè la descripció no deixa clar que estava utilitzant.

 

La citació segueix dient que la infracció és per utilitzar cascos o auriculars connectats a aparells receptors o reproductors de so. En cap moment, l’autoritat pertinent, deixa clara quina és la infracció que s’ha comès. 

 

La persona que rep la multa deixa clar que ella quan condueix deixa la seva bossa de mà darrere, per tal d’evitar de mirar el telèfon mentre condueix i a part d’això, ella té el mans lliures connectat al vehicle, per tal d’evitar aquest tipus de distraccions al volant.

 

Aquest dilluns vinent aquesta persona té una reunió amb l’alcalde de Sant Feliu per tal de solucionar aquest malentès, o això esperem; perquè segons ella no hi ha cap fonament raonable dins aquesta multa, ja que ella diu el contrari i, ja que la descripció de la infracció deixa molts matisos a l’aire.