MediaMarkt, una nova botiga a Lloret de Mar

Un centre comercial amb varietat de productes per tots els usuaris

L’espai comercial “Porta Lloret”, just a l’entrada del municipi, ha apostat per la benvinguda del grup MediaMarkt, a la planta baixa del centre. Recordem que el grup Worten està tancant tots els seus establiments i això suposa plantilles de milers de persones a l’atur. 

 

L’espai on actualment hi ha el centre Worten pertany al grup Bonpreu Esclat i s’ha cedit al grup MediaMarkt. MediaMarkt ha decidit seguir amb la plantilla de Worten i formar-los per a incorporar-los com a treballadors de la seva empresa. Tot i que, aquesta no és l’única botiga de Worten que és comprada pel gran magnat de la tecnologia. MediaMarkt  porta unes 17 botigues comprades a Worten amb un previ acord per mantenir els seus treballadors actuals. 

 

Aquest nou centre farà que tant residents com veïns dels pobles del voltant creïn sentiment lloretenc i creïn un turisme més proper i nacional. Des de l’Ajuntament de Lloret s’aposta per aquest canvi, ja que creuen que això repercutirà molt positivament en l’economia i el turisme local.