Malentès per una taxa extra a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols?

Fer unes obres a la població costanera et pot arribar a sortir molt car

Una veïna de Sant Feliu de Guíxols es queixa per haver de pagar un tant per cent a l’Administració local de la seva població. La persona sol·licitant ha demanat un permís d’obres pel seu habitatge i ha de pagar una taxa, la qual ho entén, però a més a més ha de pagar el 3,5 % del preu de la reforma; que entre cometes ho pot arribar a entendre; però el que veu totalment abusiu i el que no accepta de cap manera és que li facin entrar dins el pressupost els mobles que hi aniran i així haver de pagar un total del 3,5% del total, més l’impost o taxa per l’obra.

 

La veïna de Sant Feliu en aquest cas sol·licita un permís per a obres menors: reformar la cuina i el bany. La indignació d’aquesta persona ha fet que molts altres veïns se sumin a la protesta perquè no entenen com l’administració local pot voler treure suc d’aquestes petites reformes, que per a molts és necessària i molt difícil d’assumir.

 

Segons diversos testimonis, ja fa anys que l’ajuntament segueix aquest procediment. Malgrat tota aquesta disputa que ha donat molt a parlar; la sol·licitant del permís d’obres acaba informant que no sap segur si ha estat un malentès entre el departament d’urbanisme i ella mateixa, així que ratifica i deixa en dubte i en espera de tornar a parlar amb el departament corresponent per tal de tenir una conclusió clara i concisa sobre els fets.