L’Ajuntament de Roses dona nous ajuts per a l’impuls tecnològic de comerç, restauració i serveis

La convocatòria per sol·licitar-los serà del 29 de setembre al 18 d'octubre

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Façana de l'Ajuntament de Roses. Imatge d'arxiu

A partir del proper dimecres 29 de setembre a les 10 h i fins al 18 d’octubre estarà obert el termini per sol·licitar a l’Ajuntament de Roses les subvencions adreçades als professionals dels sectors de la restauració, del comerç i de serveis (inclosos serveis turístics) per a l’impuls tecnològic per adaptar-se a la situació provocada per la crisi sanitària del covid19.

En el marc d’aquesta subvenció, convocada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses, se subvencionen dispositius (webcams, pantalles tàctils fixes i equips MiFi’s – equips inalàmbrics per a la connexió a internet), software i serveis de digitalització (creació de pàgines web, de botigues on-line, community managers…), adquirits o contractats entre el 14 de març de 2020 i el 30 de juny de 2021. 

Les subvencions s’adjudicaran de forma directa per estricte ordre d’entrada entre les sol·licituds correctes i completes mentre existeixi crèdit disponible. La màxima quantia a percebre per sol·licitant és de 1.000 €. Es destina a aquest paquet d’ajuts un total de 50.000€.

Podeu consultar tots els requisits i informació sobre aquesta subvenció en aquest enllaç. Amb la finalitat de facilitar la presentació de les sol·licitus i aclarir dubtes, l’Àrea de Promoció Econòmica te previstes dues sessions informatives en línia que tindran lloc dilluns 27 de setembre (16 h, enllaç de la reunió: https://meet.google.com/ubw-dtze-mne i divendres, 1 d’octubre (9.30 h, enllaç: https://meet.google.com/abg-wzsc-wou).