La vacuna de la grip porta cua als centres sanitaris

Imatges inesperades d’aquest matí a Blanes

Durant tot el dia d’avui, al Casal Cívic de Can Borrell, s’han dut a terme les tasques de vacunació contra la grip per a persones de risc. La campanya de vacunacions contra la grip s’ha dut a terme durant el matí i també es seguirà fent durant la tarda a Blanes.

 

Les vacunacions han estat rebudes amb molta satisfacció tant per les persones d’alt risc de contagi com pels seus familiars. El que ha preocupat a alguns habitants de Blanes són aquestes terribles imatges, esperant a la porta del Casal Cívic de Can Borrell per tal de posar-se les vacunes.

 

Un plec de persones es posava a l’entrada del Casal sense mantenir cap mena de distanciament social. Molts dels assistents es queixen de la falta d’empatia, valors i responsabilitat per part d’altres ciutadans i més quan ells mateixos són persones de risc.

 

Els veïns de Blanes es posen les mans al cap i demanen responsabilitat civil per tal d’evitar les aglomeracions i la falta de distanciament social. Respecte a la falta de responsabilitat civil, altres veïns demanen que hi hagi personal dedicat a fer complir aquest distanciament social, ja que la gent per ella sola no ho fa i posa en risc la salut dels demés.  En uns dies podrem veure si aquestes esgarrifoses imatges ens porten a rebre brots importants a la ciutadania blanenca.