La Costa Brava fomenta el turisme local: vés a Lloret de Mar

Un nou projecte per ajudar al sector de la restauració i el turisme

Lloret llança una campanya comarcal per tal de començar a impulsar el comerç, la restauració i el turisme local; una alternativa al turisme estranger. L’Ajuntament de Lloret de Mar, juntament amb Lloret Turisme, s’han agrupat per tal de crear la campanya:”Selvatans, ganes de canviar de vistes?”

 

Un projecte enfocat en el turisme de proximitat; en aquest cas a la comarca de La Selva. Com tots sabem, les diverses restriccions a conseqüència de la pandèmia no han deixat ni deixen de fer mal tant a empresaris com a consumidors; i és per aquest mateix motiu que des de Lloret de Mar s’ha decidit impulsar aquest projecte per tal d’alçar el potencial d’aquest meravellós municipi.

 

En què consta aquest projecte? Tots els usuaris que facin una consumició en algun local de restauració podran accedir gratuïtament al MOLL (Museu Obert de Lloret). I molts us preguntareu, quin és aquest museu? Doncs no és tan sols un simple museu; és la unió de diversos museus locals amb un gran encant; els quals estaran oberts per tal de fomentar l’oci i la cultura. Dins el projecte MOLL trobem el Museu del Mar, els Jardins de Santa Clotilde, Can Saragossa, el Turó Rodó i el Castell de Sant Joan.