Finalitza la campanya informativa de recollida de residus a Roses

La campanya de sensibilització sobre recollida de residus duta a terme a Roses durant el mes de juliol ha comptabilitzat un total de 154 establiments comercials informats, 367 atencions ciutadanes i el repartiment de 250 cubells de recollida orgànica. La campanya s’ha adreçat tant a ciutadania en general, amb la instal·lació d’un punt informatiu que ha recorregut diferents espais del municipi, com als establiments comercials i hostalers, amb visites d’assessorament.

Els objectius d’aquestes accions són continuar oferint informació sobre la implantació de la recollida de fracció orgànica iniciada al municipi ara fa uns mesos, sensibilitzar la ciutadania sobre els avantatges mediambientals i econòmics que impliquen per a la població una bona gestió de residus, així com millorar el sistema de recollida selectiva que l’Ajuntament ofereix als establiments comercials, hostalers i grans productors.

A través de la carpa informativa itinerant, s’han atès un total de 367 consultes de veïns i veïnes de la població sobre el correcte reciclatge de residus, a més de repartir-se 250 cubells d’orgànica, que se sumen a les campanyes de distribució de cubells realitzades durant la implantació de la nova recollida d’orgànica de la passada tardor.

Pel que fa al sector del comerç i de l’hostaleria, s’han realitzat un total de 154 visites a establiments per potenciar el servei de recollida comercial i explicar el seu funcionament per a les fraccions de paper i cartró, orgànica i envasos.