Es reprèn el procés per acabar les obres del Museu del Suro de Palafrugell

El Museu del Suro porta des del 2018 amb obres

Després d’un temps amb les obres parades; des de l’Ajuntament s’ha fet una finalització de contracte amb l’empresa COMSA de forma amistosa; ja que des de la regidoria es tenen diversos indicis que apunten que hi havien despeses extra que no pertocaven i que les obres s’havien endarrerit massa.

 

Immediatament després de la suspensió del contracte amb COMSA, s’ha obert una nova convocatòria per a la seva licitació pública; ja que les obres es volen reprendre de forma immediata, per tal de tenir el Museu del Suro acabat i poder utilitzar els espais per a dependències municipals i per a l’Aula de Teatre. 

 

El regidor d’Obra Pública de l’Ajuntament de Palamós, Lluís Ros, ha confirmat que d’aquest any no passarà l’obra, ja que es porta des del 2018 amb aquesta reforma. Des de la regidoria s’espera que entre finals de març i inicis de juny es pugui tenir ja a l’empresa licitadora, per tal d’acabar una obra que porta tres anys esperant en ser acabada. Esperem que aquest any, Palafrugell, pugui gaudir del Museu del Suro.