Època de Carnavals i ara, què fem?

Les poblacions de la Costa Brava no ens deixen indiferents

Santa Cristina d’Aro, poble costaner de la Costa Brava, amants del Carnaval des de fa molts anys; i ara, què faran? Doncs des de l’Ajuntament del poble s’ha decidit seguir celebrant el Carnaval però d’una manera diferent, però no per això menys divertida.

 

Les colles locals de Santa Cristina han cedit les seves decoracions per tal de decorar les façanes i estructures locals, entre el 5 i el 24 de febrer; perquè a la Costa Brava hi ha Carnaval. També ambientaran el poble amb la música més emblemàtica d’aquestes festes, però sobretot, es faran ple d’activitats tant per grans com per petits, però totes online.

 

El Rei i la Reina del Carnestoltes s’elegirà a través dels vídeos que enviïn els ciutadans a l’Àrea de Joventut, faran un concurs de Tik Tok pels més joves i una infinitat més de propostes per tal de mantenir un esperit jove i saludable. Aquest any se celebra la 40ª edició de la Rua  del Carnaval de l’Amistat i és per això que a la plaça del Mercat / plaça Mn. Baldiri Reixac posaran ple de fotos de tots aquests anys.