Enxampen al presumpte autor de múltiples robatoris a diversos comerços de Palafrugell

La persona detinguda és reincident i ha passat a disposició judicial

Aquesta setmana, la policia local de Palafrugell ha detingut el presumpte autor de diversos robatoris a diversos establiments de la població. Aquests robatoris es duien a terme a les nits, durant el toc de queda impartit per la situació actual; moment en el qual, com no hi podia haver ningú pels carrers, aprofitava per robar a dues mans.

 

El presumpte autor dels robatoris actuava en solitari i el seu objectiu eren els establiments comercials del centre urbà. L’actuació que duia a terme era ràpida i el seu modus operandi es basava en actuar entre les 22:00 i les 6:00 del matí i trencar el vidre de l’aparador del local per tal d’accedir-hi i endur-se tot el que podia.

 

L’autor dels fets, tant s’enduia diners com productes, li era indiferent; el cas era poder emportar-se alguna cosa de valor. A part de robar en establiments comercials, també aprofitava per robar en algun vehicle amb el mateix modus operandi.

 

Durant la setmana passada va entrar a diversos establiments. Concretament va cometre entre 3 i 4 robatoris. Els veïns i víctimes d’aquests robatoris van alertar a la policia municipal; els quals van actuar de forma immediata per tal de poder parar aquests furs constants en menys d’una setmana.

L’equip policial va muntar un equip de paisà per tal de poder enxampar al lladre in fraganti sense que sospités. En el moment previ a la detenció, els agents policials van haver de córrer darrere el sospitós; ja que es va intentar donar a la fuga. Actualment el presumpte autor d’aquests furs ha passat a disposició judicial.