Enxampen a 5 joves reincidents que van robar en un habitatge a Palafrugell

Actuació ràpida i concisa per part dels agents locals

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El passat diumenge, la policia local de Palafrugell va ser alertada per una trucada d’un veí de la zona; ja que va veure diversos fets sospitosos. Va veure sortint d’un domicili a cinc nois amb les mans plenes d’aparells electrònics; aquest fet el va alertar i va decidir trucar a la policia local.

 

Els joves, 4 d’ells menors d’edat, quan van sortir de l’habitatge, ben equipats, van marxar direcció al càmping Tamariu. L’avís per part del veí, va fer que diverses dotacions policials anessin per diversos costats per tal d’enxampar-los. Els nois van veure la policia i van endinsar-se dins el bosc, justament a l’alçada de la Font d’en Cruanyes.

 

Els agents van anar rere ells, fins que els van enxampar i van poder tornar al seu propietari els béns robats: una televisió de 32” i dos portàtils. Els joves criminals ja tenien antecedents per furs d’aquest tipus i a més a més són veïns de Palafrugell. Una història que esperem que no es repeteixi. Els 5 joves van passar a disposició dels Mossos d’Esquadra i van ser traslladats a La Bisbal d’Empordà.