fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

Els turistes que van llançar una burilla des d’un cotxe a Palafrugell paguen la multa

El vídeo amb la infracció es va fer viral a les xarxes socials, que es van omplir de comentaris de recriminació

Els turistes que viatjaven en el vehicle amb matrícula francesa enregistrat la setmana passada a Palafrugell (Baix Empordà) llançant una burilla per la finestra s’han presentat voluntàriament a la comissaria per pagar la sanció. El vídeo amb la infracció es va fer viral i les xarxes socials es van omplir de comentaris recriminant-los l’acció. La Policia Local va denunciar el vehicle. Segons informa l’ajuntament, els tres ocupants del cotxe, tots ells ciutadans francesos, van veure els centenars de comentaris criticant la seva actitud i es van presentar a la comissaris mostrant penediment. La sanció, que està emmarcada dins el reglament general de circulació, arriba als 200 euros.

Les tres persones que es trobaven en aquell moment dins el vehicle son els que divendres passat es van presentar voluntàriament a la comissaria i van admetre que cadascun d’ells havia llançat almenys una burilla. Ho van fer després de veure els centenars de comentaris de recriminació que va despertar el vídeo amb la seva actuació difós a les xarxes socials el 3 d’agost.

Gràcies a tota la gent que va compartir el vídeo on es denunciava la situació i on es veia clarament que, des de la finestreta, es llançava una burilla al marge de la carretera, la Policia Local va poder denunciar el vehicle. Les imatges a les xarxes van servir perquè els agents, a través de les diferents càmeres que hi ha situades a les entrades i sortides de la població, poguessin denunciar administrativament aquesta conducta incívica.

Una conducta que, a més, suposava un risc de provocar un incendi, sobretot per la calor i les temperatures elevades de la setmana passada a la Costa Brava.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els Mossos detenen tres persones per robatoris violents al Raval

Notícia següent

La Casa de l’Os Bru dels Pirineus ofereix visites a agrupacions de bestiar

Notícies relacionades