El festival musical SOM de Mar tornarà als escenaris de Lloret

Paquets d’allotjaments amb entrades pel festival durant el mes d’agost

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El festival musical SOM de Mar i Lloret de Mar col·laboren per tal de fer front a la temporada d’estiu 2021.  L’Ajuntament de Lloret, juntament amb Lloret Turisme han estat els impulsors d’aquest nou projecte que de ben segur atraurà les mirades i les visites de molts de nosaltres.

 

Els més de 50 afiliats del Lloret Convention Bureau i el Gremi d’Hostaleria del mateix municipi han signat aquest acord, gràcies a les col·laboracions i mediacions per part de les entitats esmentades anteriorment; perquè el més important és fer pinya, per tal que l’economia de Lloret de Mar torni a ser la que era abans de la pandèmia.

 

I què ofereixen? Paquets d’allotjament de 4 o més estrelles, juntament amb les entrades pel festival musical SOM; una combinació perfecta per tal de fer una estada única i amb tots els sectors coberts. 

 

El festival musical SOM celebrarà aquest agost la seva segona edició als Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar. El festival se celebrarà entre el 19 i el 28 d’agost i portarà artistes nacionals com Sopa de Cabra, David Otero, Pasión Vega… L’any passat va ser un èxit i esperem que aquest també ho sigui!