Dos conductors xoquen i els denuncien, un per anar begut i l’altre per consumir cocaïna

L'home que ha provocat l'accident duplicava la taxa màxima d'alcohol permesa

Vehicle responsable de l'encalç a l'A-2 a l'alçada de Riudellots de la Selva. ACN

Els Mossos d’Esquadra han denunciat dos conductors després que xoquessin aquest diumenge a Riudellots de la Selva (Selva). L’home que va provocar l’accident duplicava la taxa d’alcoholèmia i l’altre va donar positiu de consum de cocaïna. El conductor begut té 41 anys i és veí del municipi. Va ser denunciat penalment per un delicte contra la seguretat viària per haver consumit una quantitat penalment punible d’alcohol.

L’altre conductor és un jove de 19 anys veí de Lloret de Mar (Selva) i ha estat denunciat per una infracció administrativa per conduir amb la presència de drogues a l’organisme. El conductor que va causar l’accident no té antecedents i haurà de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

Els fets van tenir lloc aquest diumenge 13 de setembre cap a les deu de la nit, a l’A-2 en el terme municipal de Riudellots de la Selva. Dos turismes havien tingut un accident i els Mossos van acostar-s’hi. Una vegada al lloc dels fets van veure que s’havia produït un encalç entre els dos cotxes, però no hi havia ferits.

Tot i així, el conductor que havia provocat l’accident presentava símptomes evidents d’anar sota la influència de begudes alcohòliques i li van fer la prova. El resultat va ser de 0,54 mg/l, més del doble del permès (0,25).

Per altra banda, els Mossos van fer la prova de drogues a l’altre conductor i va sortir positiu en consum de cocaïna. Per aquest motiu va ser denunciat administrativament.