Can Nito tanca la seva botiga després de 57 anys

Els clients i els veïns de Lloret els hi han fet un homenatge durant el seu últim dia amb portes obertes

Una botiga emblemàtica del centre de Lloret de Mar, ha decidit abaixar la persiana després de 57 anys al capdavant del seu negoci de fruites i verdures. Can Nito portava més de mig segle al centre de Lloret, com a botiga de referència pels seus productes frescos i de qualitat i per la seva simpatia al capdavant.

 

En Joan Fàbregas i la Dolors n’eren els propietaris i amb gran pesar han hagut de tancar el seu comerç. La decisió ha hagut de ser pressa per motius de salut, tot i que els hi ha estat molt difícil dir adéu a Can Nito.

 

Els veïns de Lloret i els seus clients habituals han decidit fer-los un homenatge i durant el seu últim dia davant el negoci, han decidit estar tots presents durant el dia; fent-los un seguit d’ofrenes i fins i tot, llegint algun text molt emotiu, donant les gràcies per estar sempre allà.

 

Tot i això, el negoci tanca, però la seva neboda Anna, ha decidit agafar el relleu i just al local del costat seguir amb la tradició dels seus oncles. Ara ja tenen un relleu amb els mateixos productes i amb un nom que esperem que segueixi per molts més anys.

 

Felicitats a en Joan i la Dolors per tants anys al capdavant de Can Nito.