Begur obre un centre per fer tests d’antígens i PCR a turistes i veïns

El servei s'adreça tant als clients dels hotels i càmpings com al conjunt de la població

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Associació d’Allotjaments Turístics de Begur (AATB), en col·laboració amb l’Ajuntament, ha obert un centre per fer tests d’antígens i PCR. L’objectiu és detectar possibles positius de covid-19 entre els clients dels hotels i càmpings, però també es dirigeix a la població en general.

L’espai s’ha habilitat a la plaça Forgas i funcionarà de dilluns a divendres de 16 hores a 20 hores i els dissabtes de 9 a 13 hores. El servei permetrà als turistes que es desplacin al municipi poder-se fer les proves necessàries per tornar al seu país d’origen. També se’n podran beneficiar els veïns, que disposaran d’un espai per poder-se fer proves abans de viatjar a l’estranger. Fins ara, per fer-se una PCR calia desplaçar-se fins a Palafrugell.

El regidor de Turisme, Eugeni Pibernat, celebra actuacions com aquesta que “ajuden a posicionar el municipi com una destinació plenament segura i adaptada en temps de pandèmia”.

“La col·laboració público-privada és essencial per garantir a casa nostra una oferta turística de referència “, insisteix Pibernat.