Aquest cap de setmana se celebra “La Botiga al Carrer” a Platja d’Aro

Aquesta edició constarà de petits canvis i controls, però amb uns stocks per liquidació impressionants

Aquest cap de setmana se celebra la “Botiga al Carrer” a Platja d’Aro; els dos dies, dissabte i diumenge de les 10 del matí a les 21 de la nit, aproximadament. L’any passat, es va poder celebrar el mes de març, just abans de la pandèmia; i el setembre del mateix any es va poder celebrar d’una forma una mica diferent però amb un èxit bastant efectiu.

 

Ara, ja som al mes de maig del 2021 i l’Associació d’Empresaris Castell-Platja d’Aro- S’Agaró, ja té més experiència en relació al comerç i a la Covid-19; i és per aquest mateix motiu que han preparat un cap de setmana amb un comerç segur i de qualitat.

 

Aquesta edició serà en format reduït i la seva distribució serà diferent a la d’abans de la pandèmia. Les botigues atendrán a dins els establiments, per tal de controlar l’aforament i evitar les aglomeracions que es poguessin produir. També tindran una o dos taules, segons tamany, posades a la façana per tal d’atendre als clients.

Edició de setembre de 2020

“La Botiga al Carrer” espera rebre molts visitants, tant nacionals com internacionals; ja que a partir del diumenge s’espera l’arribada de francesos a la zona. Els comerços d’aquesta edició rebran els visitants amb totes les mesures sanitàries possibles i amb un stock replert d’ofertes, ja que la temporada ha estat molt baixa i necessitan retirar l’stock passat i obrir la nova temporada d’estiu.

 

La policia local col·labora activament en aquest esdeveniment, fent un control exhaustiu; tot i que, des de l’Associació es remarca que el més important és la responsabilitat pròpia. Si cada persona és responsable dels seus actes i compleix amb la normativa tot anirà molt bé, ja que no tornarem a tenir unes mesures tan restrictives perquè els casos de Covid-19 no repuntaran. Així que, es crida a la responsabilitat social per un bé comú.

 

L’edició d’aquest cap de setmana precindira d’activitats extres per prevenció i seguretat. Tot i que, l’esdeveniment només consta de petits canvis que quasi no afectarà en el seu desenvolupament principal. També es remarca que a partir de diumenge el toc de queda es retira i això, segurament, farà que molts usuaris es quedin a sopar a la població.

 

La previsió d’aquest cap de setmana serà d’unes 30.000 persones diàries, ja que durant Setmana Santa d’aquest any es va tenir un increment del 15% dels visitants i en cap cas hi va haver cap repunt important. L’esdeveniment se celebra a tots els carrers comercials del municipi i des de l’ADEM s’espera una gran afluència de visitants; que amb precaució, control i prevenció serà un cap de setmana molt positiu.