Apunyalat al bell mig de Blanes amb una arma blanca

Els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets

Ahir a la tarda Blanes es va pintar de vermell. Una baralla entre diversos individus va provocar el malestar i l’angoixa dels veïns de la zona de la Plantera de Blanes.

Al voltant de les cinc i quart de la tarda, un grup de persones va començar a barallar-se al mig del carrer Avinguda Catalunya.

 

Alguns veïns van poder veure la baralla però ningú ha pogut donar un testimoni clau per aquests fets. Els veïns només recorden que van veure com hi havia un grup de persones que es barallaven, no saben ni per què ni com va començar, però el que si asseguren és que hi va haver un ferit per arma blanca.

 

Els serveis policials locals van accedir als fets de forma immediata, juntament amb els serveis d’emergència; els quals van atendre a primera instància la situació i justament després es van emportar al ferit als serveis mèdics de referència, per tal de fer les cures pertinents. No sabem l’estat de la víctima. Lo únic que podem afirmar és que el cas segueix obert i està en mans dels Mossos d’Esquadra.