Accions immediates contra un pas de zebra que causa múltiples caigudes

Diversos veïns s’han fet mal al caure, mentre creuaven el pas de zebra

L’accés de vianants que transcorre des del carrer Balmes fins a l’aparcament de l’Arbreda, ha causat diverses lesions a diversos veïns de la zona de Palamós. Les queixes han estat reiterades, però alhora, han estat ateses per part de l’Ajuntament amb molta rapidesa i solvència.

 

Des de l’Ajuntament se’ns confirma que el mateix alcalde de Palamós, juntament amb els tècnics de l’Àrea de Serveis Tècnics van anar al lloc dels fets per tal de buscar-hi una solució immediata i evitar qualsevol altre dany personal. Després de fer-hi una revisió i de forma provisional, els serveis tècnics han senyalitzat la zona com a zona lliscant, per tal d’informar als ciutadans que pot ser un perill.

 

La pròpia institució ens confirma que el pas de zebra compleix amb totes les normes reglamentàries que s’estableixen. En aquest cas, el pas de zebra està pintat amb pintura de doble component i amb pols de quart (producte antilliscant). Tot i això, s’està valorant si posar algun altre producte antilliscant per evitar aquests danys o treure la pintura del pas de zebra.