11.050 € recaptats amb la Marxa solidària contra el càncer infantil Pels Valents a Caldes de Malavella

Aquesta ha estat la xifra que s'ha recaptat en la quarta edició de la marxa impulsada per la Policia Local de Caldes de Malavella que s'ha celebrat avui. Tots els fonts aconseguits es destinaran a la investigació del càncer infantil.

Avui a les nou del matí s’ha donat el tret de sortida a la quarta edició de la Marxa Pels Valents organitzada per la Policia Local de Caldes de Malavella, amb el suport de l’Ajuntament. Enguany s’ha batut el rècord de participació amb un total de 1.192 inscrits.

Aquest matí ben d’hora la Rambla d’en Rufí ja s’ha començat a emplenar de participants que recollien el seu dorsal o feien la inscripció per la marxa solidària contra el càncer infantil. En aquesta edició els assistents han pogut gaudir de l’entorn natural de Caldes de Malavella recorrent dues rutes diferents: una de curta (6 km) i una de llarga (9 km).

A mesura que les persones acabaven la marxa i arribaven a l’esplanada, se’ls donava un esmorzar inclòs en la inscripció. A més a més, al llarg de la jornada s’han repartit diversos premis d’un sorteig que ha estat possible gràcies a la col·laboració de nombrosos establiments del municipi. Per acabar de dinamitzar l’activitat també s’ha dut a terme una màster class de zumba.

Rècord de participació

La jornada solidària ha permès recaptar 11.050 €, un èxit tenint en compte que la iniciativa va recaptar 4.350 € el 2019, 8.510,13 € el 2020 i 3.100 € el 2021 en la seva edició virtual. Els fons aconseguits s’entregaran directament a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per a la investigació del càncer infantil.

Des de la Policia Local, organitzadors de la marxa, fan un molt bon balanç de la jornada. Pel sergent en cap Xavier Muñoz: “la jornada d’avui ha superat totes les nostres expectatives, estem molt contents de la fita que hem assolit i de veure tanta solidaritat. Continuarem treballant per arribar encara més lluny amb la campanya Pels Valents”.

Per a l’alcalde, Salvador Balliu: “l’ambient solidari que s’ha viscut avui a Caldes de Malavella ha estat extraordinari. Un cop més, agraeixo el gran esforç i dedicació de la Policia Local, aquest resultat tan positiu ha estat gràcies a la implicació de tot el cos, que ha treballat de forma incansable per ajudar als nens i nenes que pateixen càncer”.