Continua sense millorar la situació als hospitals de Blanes i Calella

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 16 pacients, i a Calella 31 ingressats a l’hospital i 30 al sociosanitari

L’últim comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació no està millorant. Actualment hi ha un total de 77 pacients ingressats, igual que en l’anterior recompte, i durant aquests dies han mort 7 persones. El nombre de professionals positius i en aïllament ha augmentat considerablement: de les 57 persones que hi havia fa quatre dies, ara n’hi ha 74.

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 16 persones ingressades, una  més que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 9 ingressos, 5 altes i 3 defuncions. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 61 pacients: 31 són a l’hospital i 30 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 12 nous positius, 14 altes i 3 defuncions; i al sociosanitari s’han registrat 5 ingressos, no s’ha donat cap alta, i hi ha hagut 1 defunció.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 276 persones ingressades per COVID, 7 menys que quatre dies enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 51.107 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.569 persones, 37 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha disminuït, però continua a la zona alta. Ara és de 530, quan en l’anterior comunicat era de 585. A Blanes també ha davallat, però continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 518 i en l’anterior actualització era de 571.