Continua sense davallar el nombre d’hospitalitzats COVID als centres sanitaris de Blanes i Calella

  En total hi ha 26 pacients, 1 més que fa quatre dies

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  L’últim comunicat publicat per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que els darrers dies el nombre d’hospitalitzacions ha tornat a pujar. Actualment hi ha un total de 26 pacients ingressats, 1 més que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, és d’una persona.

  A l’Hospital Comarcal de Blanes ha tornat a augmentar. Ara hi ha 16 ingressats, quatre més que fa quatre dies. Durant aquest temps hi ha hagut 7 ingressos i 3 altes. Per la seva banda, sumant els dos centres que la Corporació té a Calella, hi ha un total de 10 pacients, tres menys que dilluns passat: 9 són a l’hospital i 1 al sociosanitari.

  Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 3 ingressos i 5 altes. En relació als sociosanitaris que també gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, al de Calella hi ha 1 pacient, un menys respecte l’anterior recompte, a qui s’ha donat d’alta.

  El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

  Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 180 persones ingressades per COVID, 5 més que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 67.097 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.049 persones, 1 més en relació a l’anterior actualització.

  Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha augmentat, i continua a la zona alta. Ara és de 338, quan en l’anterior comunicat era de 273. A Blanes també ha pujat, i segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 309, i en canvi en la darrera actualització era de 167.