Continua millorant la situació dels casos COVID als Hospitals de Blanes i Calella

  A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 12 persones ingressades, 3 menys, i al de Calella n’hi ha 10, 6 menys, entre les quals cal comptar una defunció

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’últim comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres indica que la situació està millorant lentament. Actualment hi ha un total de 22 persones ingressades, 9 menys que en l’anterior recompte. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sent de 2 persones.

  A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 12 pacients tractant-se de COVID, 3 menys que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies hi ha hagut 3 ingressos i 6 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 10 pacients, 6 menys que en el darrer recompte, però val a dir que en els últims dies s’han comptabilitzat 3 ingressos, 8 altes i 41 defunció.

  Baixa el Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

  Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 146 persones ingressades per COVID, 23 menys que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 100.238 persones.

  Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha seguit baixant, tot i que continua a la zona de risc alta. Ara és de 272 punts, quan en l’anterior comunicat era de 336. A Blanes s’ha invertit l’anterior tendència i també ha començat a davallar, tot i que continua igualment a la zona d’incidència alta. Ara és de 214 punts, i en canvi en la darrera actualització era de 321.