Continua estable la situació dels casos COVID als Hospitals de Blanes i Calella

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 9 persones ingressades, una més que fa 4 dies, i al de Calella n’hi ha 5, dues menys

L’últim comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres indica que la situació es manté estable, tendint a una certa millora. Actualment hi ha un total de 14 persones ingressades, 1 menys que en l’anterior recompte. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continuen sent 7 persones.

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 9 pacients tractant-se de COVID,  1 més que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies hi ha hagut 3 ingressos i 2 altes, totes dues de pacients ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 5 pacients, 2 menys que en el darrer recompte. Hi ha hagut 2 altes, una de les quals és un pacient que ja s’ha negativitzat però continua igualment ingressat.

Baixa el Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 107 persones ingressades per COVID, 7 menys que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 102.196 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat, i continua a la zona de risc alta. Ara és de 144 punts, i en l’anterior comunicat era de 214. A Blanes també ha continuat baixant, i ja ha passat a estar en la franja de risc moderat. Ara és de 69 punts, i en canvi en la darrera actualització era de 108.