Comença la campanya “Empordà als aparadors”

Aquesta iniciativa uneix a una trentena de productors de la comarca

Alguns dels establiments comercials del centre de Figueres. Foto: ACN

Aquest matí ha començat una campanya comercial de l’Alt Empordà. A sis municipis de la comarca (Figueres, Roses, Castelló d’Empúries, l’Escala, la Jonquera i Llançà) una setantena de comerços exposen fins al 20 de desembre, a part del que venen habitualment, productes gastronòmics i artesanals de productors de l’Alt i del Baix Empordà.

A més, els comerços també exposen al aparador un vinil amb l’eslògan de la campanya i una imatge d’algun espai reconegut del patrimoni de la comarca. A partir d’aquí, el concursant s’ha de fer una foto al aparador i penjar-la a Instagram, tot identificant quin espai és el de la fotografia i a quin municipi pertany. S’han d’afegir els hashtags #empordaaparadors i #josocemporda i etiquetar al compte @emporda.aparadors.

Entre tots els que ho encertin, es sortejaran sis lots de productes cedits pels botiguers i artesans participants.

Cartell de la campanya “Emporda als Aparadors”

Aquesta iniciativa està organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà, amb la col·laboració dels ajuntaments de Figueres, Llança, La Jonquera, l’Escala i Castelló d’Empúries. Amb la col·laboració també de fins a deu associacions de comerç i comerciants de l’Empordà.

És una campanya per promoure el consum local i l’economia en temps difícils, que es suma a campanyes com les de l’Ajuntament de Figueres. També és una iniciativa per donar a conèixer llocs emblemàtics de la comarca, i la feina dels artesans i productors de béns kilòmetre 0.