Cap canvi destacable dels casos COVID als Hospitals de Blanes i Calella

  A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 13 persones ingressades, igual que fa 4 dies, i al de Calella n’hi ha 5, una de menys

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’últim comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres indica que la situació continua sense cap canvi destacable. Actualment hi ha un total de 18 persones ingressades, 1 menys que en l’anterior recompte. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sent de 9 persones.

  A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 13 pacients tractant-se de COVID, igual que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies hi ha hagut 5 ingressos i 5 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 5 pacients, 1 menys que en el darrer recompte, ja que hi ha hagut 2 ingressos i 3 altes.

  Baixa el Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

  Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 221 persones ingressades per COVID, 6 més que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 101.357 persones.

  Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat, i continua a la zona de risc alta. Ara és de 221 punts, i en l’anterior comunicat era de 272 el mateix. A Blanes ha continuat davallant tot i que continua igualment a la zona d’incidència alta. Ara és de 124 punts, i en canvi en la darrera actualització era de 148.