El Càmping La Masia de Blanes, premiat per l’Associació de Càmpings de Girona

Amb un recorregut de quatre generacions, el Càmping La Masia es va fundar l’any 1959, i ocupa un terreny de 13 hectàrees amb 876 parcel·les

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Durant la Nit dels Càmpings Gironins, celebrada la setmana passada a Lloret de Mar, es va entregar el IX Premi Jaume Genover i Roig 2023 a l’empresari Manel Solanas Salomó, propietari i fundador del Càmping La Masia de Blanes. L’objectiu ha estat reconèixer la seva trajectòria al sector i la seva implicació amb l’entitat, l’Associació de Càmpings de Girona, organitzadora de l’esdeveniment.

Amb un recorregut de quatre generacions, el Càmping La Masia es va fundar l’any 1959, i ocupa un terreny de 13 hectàrees amb 876 parcel·les on s’inclouen bungalous, mobilhomes, apartaments i un spa, entre altres serveis.

La majoria dels seus clients són espanyols, francesos i holandesos. Manel Solanas Salomó es va iniciar en el món del càmping de la mà de la seva mare, Paquita Salomó, i des que es va posar en marxa l’Associació de Càmpings de Girona hi ha col·laborat.

L’Associació de Càmpings Gironins també ha guardonat el Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb el premi Girocamping pel seu suport constant al sector, i va lliurar un reconeixement especial als Bombers  de la Generalitat, per la gran tasca que duen a terme. La celebració la van encapçalar l’alcalde de Lloret de Mar, Adrià Lamelas, el director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer; i el diputat de la Diputació de Girona i vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Joan Plana.