L’Eurockey CUP 2021 es tanca avui a Blanes amb les finals

Els dos partits es jugaran avui a la Pista Blava de la Ciutat Esportiva Blanes a 2/4 d’11 del matí i a les 12 del migdia

La Ciutat Esportiva Blanes, seu central de l’Eurockey CUP 2021, acull avui al matí els dos partits de la final de l’Eurockey CUP 2021, que culminarà la competició internacional. La decisiva jornada començarà a 2/4 d’11 del matí a la Pista Blava. Els quatre equips que s’han classificat per a les finals són Igualada HC, UD Oliveirense, Cerdanyola CH i Espanya FEM17.

Tots quatre van aconseguir aquest passi ahir dissabte després de guanyar en les semifinals que es van estar disputant. El primer equip que ho va aconseguir va ser el Cerdanyola CH, que va superar l’HPR Camp per 5-3, mentre que la Selecció Espanyola FEM17 va guanyar per 1 gol a 4 al CP Manlleu.

En la categoria mixta, l’Igualada HC va superar per 2 gols a 0 l’Alcobendas a la reedició de la final de la temporada passada al campionat d’Espanya. Per la seva banda, l’UD Oliveirense va derrotar al FC Porto, esdevenint així en el segon finalista. Els horaris en què es jugaran les finals d’avui diumenge seran els següents: a les 10’30 el Cerdanyola CH s’enfrontarà a la selecció d’Espanya FEM17; i a les 12 del migdia jugaran l’Igualada HC amb l’UD Oliveirense.