L’Ajuntament de Blanes celebrarà el primer ple municipal presencial després de 20 mesos

Tindrà lloc dijous a la seva hora habitual, les 7 de la tarda

Aquest proper dijous, 28 d’octubre, l’Ajuntament de Blanes farà un nou pas pel desitjat ‘retorn a la normalitat’ d’ençà que la pandèmia va començar a canviar la vida de tothom. La sessió plenària corresponent a aquest mes d’octubre reprendrà l’activitat presencial després de més d’un any i mig en què els plens s’han hagut de fer telemàticament.

La darrera vegada que es va celebrar un ple presencial va ser al febrer del 2020, per tant ja fa 20 mesos que les sessions s’han hagut de fer telemàticament. Això vol dir que dijous vinent es reprendrà l’assistència en viu i en directe a la Sala de Plens de l’alcalde, regidors i regidores del consistori, tècnics municipals i el públic que vulgui assistir-hi.

L’única persona que durant tots aquests mesos ha continuat celebrant els plens des d’aquesta sala és l’alcalde, qui encapçalava la celebració des d’aquest emplaçament. Aquest dijous, però, no serà un ple 100% normal. Tothom que hi participi –polítics, tècnics i públic- haurà de dur la mascareta posada en tot moment, i el públic s’asseurà complint una distància de seguretat.

Pel que fa a l’ordre del dia del ple, n’hi ha cinc, tres dels quals es sotmetran a votació: el Pla Quadriennal d’Inspecció d’Activitats; el Pla de Subvencions per a les entitats culturals; i una Modificació del Pressupost Municipal Vigent. El darrer punt, com és habitual en totes les sessions de caràcter ordinari, seran els Precs i Preguntes.