El Departament de Salut fa que Blanes detingui la vacunació amb AstraZeneca

Blanes se suma a la parada europea pels problemes que ha suposat aquesta vacuna

Aquesta mateixa setmana s’ha dut a terme la suspensió temporal de la vacunació de la Covid-19 al personal assistencial de fins a 55 anys. La vacuna AstraZeneca ha provocat diversos problemes de trombosi greu a algunes persones dins la Unió Europea i el Regne Unit; per aquest mateix motiu, el Departament de Salut ha decidit fer una aturada preventiva de 15 dies i no vacunar amb aquesta vacuna.

 

Aquesta mesura és provisional i preventiva. Totes les persones que tenien visita per vacunar-se amb aquesta dosi durant aquesta i la següent setmana seran avisats via missatge per tal d’anul·lar la visita. La plataforma per demanar cites per la vacunació també ha estat tancada fins a pròxim avís.

 

La vacunació amb la vacuna Pfizer-BioNTech segueix el seu procés i tots els majors de 80 anys i les persones dependents es van vacunant a mesura que els hi pertoca. Recordem que Blanes és una de les 4 demarcacions de la Regió Sanitària de Girona i per tant és una zona on des del 10 de febrer s’està vacunant a les persones que dictamina el procediment contra la Covid-19.