Desmantellen un punt de venda de cocaïna a Blanes

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes que venien cocaïna en un pis de Blanes (Selva). A l’habitatge, situat al carrer Pare Puig, els agents hi van trobar dosis de droga preparada per vendre’s i 13.000 euros en efectiu. L’entrada i escorcoll del domicili es va fer aquest dimarts a la tarda i, a més dels agents d’investigació, també hi van participar efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO).

Un dels dos detinguts va intentar fugir dels mossos saltant per una finestra que dona al celobert de l’edifici. Als arrestats, que tenen 28 i 44 anys i no els consten antecedents, se’ls acusa d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Passaran properament a disposició judicial.

A principis del mes de març la Unitat d’Investigació de la comissaria de Blanes va saber que un pis del carrer Pare Puig funcionaria com a punt de venda de droga. Amb aquesta informació, els mossos van obrir una investigació i, un cop van tenir la certesa que al domicili s’hi traficava amb estupefaents, van demanar una autorització judicial per entrar-hi.

L’entrada i escorcoll es va fer aquest dimarts a la tarda. Hi van participats agents de la unitat d’investigació de Blanes i de l’ARRO. A l’interior del pis, els policies hi van trobar dos homes. Un d’ells estava en una de les habitacions. L’altre, quan va veure els mossos, va intentar fugir saltant per una finestra que dona al celobert. Es va fer ferides lleus i va necessitar ser traslladat a l’hospital, però va rebre l’alta unes hores més tard.

A l’interior del pis, els mossos van trobar una peça de cocaïna en roca, diversos embolcalls de droga, bàscules de precisió, bosses i altres estris per preparar i dosificar la cocaïna per vendre-la. A més, també van comissar 13.000 euros en efectiu.

Per aquests fets, els Mossos van detenir els dos homes per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Els detinguts, a qui no consten antecedents, passaran properament a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Blanes.