Continua millorant la situació als hospitals de Blanes i Calella

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 23 ingressats, 11 menys que fa quatre dies, i al de Calella 30, un menys que en l’anterior recompte

La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació continua millorant respecte els darrers dies. Actualment hi ha un total de 53 persones ingressades, 12 menys que en l’anterior recompte de fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, ha passat a ser de 6 persones, 6 menys que fa quatre dies.

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 23 pacients tractant-se de COVID, 11 menys que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies hi ha hagut una defunció, s’han fet 11 ingressos i 21 altes, una de les quals és un trasllat a un altre centre. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 30 pacients, 1 menys que anteriorment, i en els darrers dies s’han comptabilitzat 19 ingressos i 20 altes, 3 de les quals són pacients que ja s’han negativitzat, però continuen ingressats al centre.

Continua baixant el Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 198 persones ingressades per COVID, 1 més que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 96.167 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha continuat baixant, tot i que continua a la zona de risc alta. Ara és de 507 punts, quan en l’anterior comunicat era de 578. A Blanes, també ha davallat i continua igualment a la zona d’incidència alta. Ara és de 719 punts, i en canvi en la darrera actualització era de 775.